divendres, 16 de novembre del 2012

Artur Mas, a Viladecans



L’Àtrium de Viladecans es va quedar petit aquest 5 de novembre, amb més de 900 persones que van donar suport al President Artur Mas, en el punt de partida de la campanya per les eleccions del proper 25 de novembre. A més, s’ha presentat l’eslògan electoral: “La voluntat d’un poble”
El candidat convergent va començar amb una reflexió sobre la lluita contra la pobresa, que  ha de ser el primer objectiu del país, tant ara en moment difícils com quan l’economia anava bé  i no es va combatre amb prou fermesa.
Artur Mas ha reiterat el seu compromís en fer avançar Catalunya pel camí de decidir el seu futur. Després de 30 anys de col·laboració sincera i generosa amb l’Estat Espanyol, cada cop som més els catalans que veiem com a única opció de futur la de construir un estat propi. Això es farà de forma seriosa, democràtica i amb el suport del poble de Catalunya, al qual ha demanat fermesa quan vinguin moments complicats. El President ha destacat que ell no pretén posar-se al capdavant del milió i mig de persones que es van manifestar l’Onze de Setembre, sinó al seu costat. 
Artur Mas ha demant el suport del 7 milions i mig de catalans. Per això ha escollit el Baix Llobregat per iniciar la campanya electoral, una comarca que pateix la manca d’inversions i infraestructures i l’elevada taxa d’atur. Ha recordat que precisament aquí, l’escola té un paper fonamental per garantir la igualtat d’oportunitats. Davant dels que amenacen amb el tema de les pensions, ha recalcat que una Catalunya independent seria més capaç de pagar-les que l’Espanya actual. 
A més de les repetides interrupcions pels aplaudiments del públic a Artur Mas, també va ser ovacionat el Conseller de Benestar Social Josep Lluís Cleries, que és el primer candidat de CiU al Baix Llobregat. L’acte es va tancar amb el cant d’Els Segadors per part dels prop de mil assistents.
Podeu veure un video de dos minuts, amb declaracions del President, a la secció d’eleccions de www.viladecanstv.tv 
Carles Lozano