dijous, 22 de novembre del 2012

“El Delta” compleix cinc anys


Els darrers temps ningú no sap amb seguretat el que passarà a tres mesos vista. Al món de la informació molt menys ja que la inestabilitat econòmica sobrevola tots els aspectes de la nostra societat. Innombrables mitjans de comunicació han anant caient un rere l’altre per manca de suport econòmic o de rendibilitat . Els altres sobreviuen com poden, fins i tot alguns convertint-se en una botiga ambulant o oferint amb el diari els productes més estranys. 
En aquests temps, és difícil trobar mitjans independents que no expliquin veritats a mitges o manipulades. Avui, i crec que mai, els mitjans mai no han estat neutrals i han estat al servei dels grups de poder. D’aquí ve la importància dels mitjans independents.
A nivell local, la realitat dels mitjans de comunicació no és molt diferent i veient com van desapareixent televisions, ràdios i mitjans escrits.
Per sort, a Viladecans, un mitjà escrit i per internet es manté al mig d’aquesta voràgine, amb una veu pròpia i una història que fa que hagi complert cinc anys. 
I no s’ha mantingut per casualitat, es manté i evoluciona de manera molt positiva perquè gaudeix de l’esforç i la independència d’una persona que lluita amb la seva dedicació per millorar dia a dia. Aquesta persona, Enrique Carrillo, molt bon professional ha aconseguit que la publicació “El Delta” hagi format part dels darrers cinc anys dels i de les viladecanenques.
Es per això que vull felicitar la publicació amiga i el seu editor Enrique, desitjant que segueixi mantenint aquesta valuosa aportació com mitjà d’expressió a Viladecans.
Enrique i “El Delta”, per molts anys.
Miguel de la Rubia