dijous, 15 de gener del 2015

Obertura del Museu de Viladecans - Ca n’Amat


 24 de gener 2015 a les 17.30 h. 

Carrer de les Sitges, 1-3. 


El dissabte una vegada inaugurat hi haurà portes obertes fins a les 20.00 i el diumenge de 10.30 a 14.00 h.

Els espais, de la planta baixa, que es podran visitar són els següents:

Sala del Celler: punt d’acollida del Museu de Viladecans on hi haurà un audiovisual sobre la història de la ciutat, a banda de ser un espai polivalent per a la realització de tallers didàctics i xerrades.

Sala dels Cups: sala d’exposicions temporals i, si hi ha espai, també, per a la realització de xerrades o conferències; la primera exposició que es podrà veure és “Les col·leccions del Museu de Viladecans”; amb aquesta exposició els visitants es podran fer una idea aproximada de les peces i objectes que el Museu de Viladecans acull.

Sala Joan Amat i Sala: sala d’exposició semipermanent del Museu de Viladecans que acollirà una selecció d’objectes significatius del patrimoni i la història de la ciutat així com també un interactiu sobre el patrimoni cultural de Viladecans i un audiovisual sobre l’edifici de Ca n’Amat i el Museu. 

La Cuina: sala d’exposicions semipermanent on es podran veure els estris d’una cuina antiga així com un audiovisual i un interactiu sobre com la cuina i el menjar formen part del patrimoni cultural en general, i en concret, de la nostra ciutat.

Patis del Passat i del Present: en el primer es disposarà de tota una sèrie d’objectes i peces que ens explicaran el passat agrícola de la ciutat i el segon s’utilitzarà per a activitats de difusió del Museu a l’aire lliure, tal i com ja s’ha vingut realitzant des de fa uns anys.

L’hort: espai didàctic del museu lligat a la cuina i que ens permetrà vincular els tallers de cuina amb les plantes i hortalisses que es puguin conrear a l’hort. També ens servirà de recurs didàctics amb les visites escolars. 


L’horari d’obertura del Museu, a partir de la inauguració, serà el següent: 

de dimarts a dissabtes, de 16.30 a 19.30 h.;


dissabtes i diumenges, de 10.30 a 13.30 h.; 

dilluns i festius tancat, 

agost tancat.

20 de gener, 23 d’abril i 8 de setembre, de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h .

11 de setembre, de 10.30 a 13.30 h.