dimecres, 15 de novembre del 2017

Carta oberta als consellers presos

 


Benvolgut Conseller,

Escrivim aquestes línies per donar-vos força i ànims en aquesta hora fosca i greu per al nostre país, però carregada de l’esperança d’un futur millor per tots nosaltres.

A Viladecans, com a la resta del país, estem consternats amb el fet que la meitat del Govern legítim estigui a l’exili i l’altra meitat estigueu privats de llibertat en un procediment judicial parcial i dirigit a perseguir idees i polítics, que cerca la venjança en comptes de la justícia. Des del Partit Demòcrata així com gran part de la societat hem sortit als carrers de la ciutat a exigir el vostre immediat alliberament omplint les places jornada rere jornada; hem fet manifestacions multitudinàries demanant la llibertat dels presos i ens hem sumat a l’aturada de país tallant carreteres amb els CDR que s’han organitzat. Hem desbordat Barcelona a la gran manifestació per demanar la vostra llibertat i estem organitzant esdeveniments per recollir fons per la caixa de solidaritat. Us volem ben aviat a casa.

Som conscients que aquests fets són simbòlics i no us tornaran de per sí a la llibertat però sí que volem que sapigueu que som molts, moltíssims els que mantenim lliures les idees que han intentat encarcerar. Que el vostre exemple de lluita, coherència, fidelitat i compromís és el motor i guia per tot un país que se sent lliure i té anhels de llibertat. Que incansablement farem pressió política i social on i fins quan calgui per aconseguir que us deixin anar. Que sou els nostres únics representants i és un orgull seguir lluitant al vostre costat, per la qual cosa no defallirem, i us encoratgem a que vosaltres no ho feu. 

Volem que totes aquestes mostres de suport i afecte que us fem arribar serveixin per mantenir viva la flama del legítim Govern del nostre país fins a la restitució de les nostres institucions. Que el vostre exemple serà un referent de valors i principis per a les generacions que han de venir, i sobre els quals volem bastir la nova República que tot just hem començat a dibuixar.

El Conseller Rull sempre ens deia que ho varen fer perquè no sabien que era impossible, i que demanéssim la lluna, que aquesta acabaria arribant. Hem tocat la lluna, està més a prop del que ho ha estat mai, i la volem abraçar, com us volem abraçar ben aviat a vosaltres.

Amb tot l’afecte del país sencer,

Cristian Jurado Garcia