dimecres, 15 de novembre del 2017

Residència Tres Magnòlies: Sortida a la Sala Vivaldi

 



La residència “Tres Magnòlies” de Viladecans, vetllant per l’oci de les persones usuàries del centre, va organitzar el passat 10 d’octubre una sortida a la Sala Vivaldi de Barcelona. Els participants abandonaren la rutina, trencant la monotonia i sortint de les activitats que normalment fan al centre.

La rutina pot ser bona per a l’organisme, ens dona comoditat, seguretat, i ens pot ajudar a organitzar el temps, però trencar-la de tant en tant ens pot aportar noves experiències i ens ajuda a mantenir el cervell actiu.

Vàrem arribar a la sala d’hora, cosa que va fer que romanguéssim a la porta una bona estona fins que acabessin de preparar el local, tothom expectant, content perquè la tarda prometia, aquesta sortida serviria per agafar un bon glop d`aire fresc per continuar el dia a dia.

Familiars i acompanyants també van passar una estona emocionant gaudint amb la mare, pare, marit o muller de moments impagables veient com participaven en les activitats proposades pels organitzadors del centre i personal de la Sala Vivaldi que en tot moment van estar a l`alçada de les activitats desenvolupades.

Com sempre la música és l’art que apropa, cura i emociona fent participar tothom.

Vàrem berenar, cantar, ballar, aplaudir , riure i plorar.

Cal felicitar a l’organització tant de les Tres Magnòlies com de la Sala Vivaldi. Sortides com aquesta fan que les persones malauradament mancades de salut física o mental puguin gaudir com la resta de les petites coses posades al seu abast i que sovint s’obliden.

Va ser una tarda meravellosa. Gràcies als que ho van fer possible.

Montse Pastor