dimarts, 15 de setembre del 2020

L’Institut Torre Roja al concurs Young Business Talent

El passat 4 de setembre es va celebrar la final nacional del concurs Young Business Talent. Young Business Talent és un programa que permet adquirir experiència als alumnes amb la pràctica, prenent tot tipus de decisions dins d’una empresa. Un simulador empresarial i una eina innovadora per millorar la docència, ja que permet fer el mateix que en la realitat de la gestió empresarial, on els aspectes de l’economia també influeixen.

Aquest any hem pogut tenir la presència dels nostres alumnes de l’Institut Torre Roja de Viladecans, que han quedat en una bona classificació al ranking nacional. Hem de donar l’enhorabona als nostres alumnes Ethan Pérez, Òscar Sánchez, Pablo Garcia i Antonio Zamora de 1er de Batxillerat, que han treballat amb el simulador amb dedicació, entusiasme, estratègia i bon saber fer.

Després d’haver treballat durant cinc mesos, van quedar en 9a posició de Barcelona, dels més de 300 equips que participaven a la província. Això els hi va donar el pas a la final, que es va veure endarrerida per la situació actual del Covid-19. 

Aquest passat divendres s’ha viscut la final nacional per streaming. Els cent millors equips d’Espanya concursaven per arribar a una de les vint posicions primeres del ranking per obtenir un dels premis del concurs. Els nostres alumnes varen quedar en segona posició de grup i en 21a posició del ranking nacional. Hem de celebrar que han estat els primers de Barcelona d’un Institut públic i els tercers de Barcelona (tenint en compte els dos Instituts privats en posició 4a i 20a). Hem d’estar molt orgullosos i satisfets pel resultat dels nostres alumnes.

Núria Enrique