diumenge, 3 de març del 2013

El Mamut de Viladecans a TV3



El passat dia 18, vam estar al programa de Tomàs Molina “Espai Terra”. Va ser com a conseqüència de la pregunta de la setmana, que era aquesta: “D’on són els Mamuts més joves de Catalunya?” La resposta era: “Del Baix Llobregat”, i més concretament de Sant Vicenç dels Horts i de Viladecans, i per això vam ser convidats.
Vam coincidir amb el Mamut de Sant Vicenç “Venux” i amb la seva colla d’Àngels Diabòlics, va ser una trobada molt agradable i una experiència inoblidable per a nosaltres els de la Colla del Mamut de Viladecans, que vam passa una tarda molt divertida, mentre el nostre president, el Josep Lligadas, es preparava per intervenir en el programa.
Allà va quedar demostrat que a part de portar-nos tots molt bé, ens calen unes petites pràctiques per poder dominar bé el maneig del nostre Mamut, ja que sembla fàcil, però no ho és tant.
Però si que quedà patent, que el nostre Mamut va sent conegut i admirat per tot Catalunya i que cada vegada hi ha més persones interessades per les nostres participacions i activitats en les festes locals.
Joan Nieto