dimecres, 27 de març del 2013

Obre un nou espai de restauració




Conservant el nom de Sant Jordi ha reobert les seves portes la cafeteria/bar situada al Grup Sant Jordi, molt a prop de l’escola Sant Gabriel, del centre esportiu Áccura i a només 100 metres del Centre Comercial Vila Marina, i posant l’accent en el menjar que agrada a tothom: les tapes, els pinxos, els bocates... és a dir, la cuina casolana de tota la vida.
El gestor d’aquest canvi és el senyor Luis Manuel Flores Curbenas, el qual acaba d’arribar des de Veneçuela amb la seva família, disposat amb totes les seves energies i tot el seu entusiasme a reconstruir aquest espai perquè sigui un lloc de trobada ideal per a famílies i parelles del veïnat i de rodalies.
La reforma de l’espai l’ha dut a terme “Puzzle”, un consultori d’arquitectura i interiorisme que ja fa 25 anys que treballa en aquesta àrea. L’objectiu d’aquesta reforma ha sigut la transformació del local, però amb petits canvis. S’ha reformat pensant sobretot en els clients, que estiguin còmodes, que puguin trobar un espai nou i diferent, lluminós, alegre i vital. Amb un pressupost ajustat i només amb canvis de color, mobiliari i llum s’ha aconseguit un resultat extraordinari. 
La prova definitiva que estàvem fent  bé les coses la vam tenir quan –mentre  duraven les obres– va venir a “xafardejar” un grup de nens veïns i van escriure a la nova pissarra: “Benvinguts Amics. El Millor Bar del Món”.
Si voleu ampliar aquesta informació, podeu contactar amb el telèfon 629 705 007 o bé amb info@puzzlearquitectura.com
Gabriela Rojman