dilluns, 15 de desembre del 2014

Dues distincions a la nostra revista

Ho anunciàvem en el número passat i ara aquí en donem notícia. La nostra revista Viladecans Punt de Trobada ha rebut dues distincions que ens alegren i ens empenyen a continuar tirant endavant.

La primera va ser la de finalistes del Premi de Comunicació que periòdicament atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, dins un conjunt de premis que aquest any es van fer públics en un acte celebrat precisament a Viladecans, el dia 14 de novembre, a l’Àtrium. No vam guanyar el Premi, que va aconseguir merescudament la Televisió d’Esplugues, l’única televisió local que encara es manté viva a la nostra comarca. Però el sol fet de quedar finalistes ja ens honora molt.

I l’altra distinció va ens el va concedir la Fundación Espejo, que ens va designar per rebre el “IX homenatge poètic i de compromís social amb la ciutat de Viladecans”, L’homenatge va tenir lloc el dia 30 de novembre a la Biblioteca de Viladecans, i en ell el regidor de Cultura José Luis Atienza va fer una presentació molt elogiosa de la feina que fa la nostra revista.

Com dèiem al començament, totes dues distincions ens alegren i ens empenyen a continuar tirant endavant. I sens dubte que també empenyeran als nostres lectors a animar-se a escriure en aquestes pàgines, que són pàgines de tots.