dilluns, 15 de desembre del 2014

Torna el Pessebre Vivent a Viladecans

Viladecans, a pesar de haver-se convertit els darrers anys en zona industrial, té a be mantenir i recuperar una sèrie de tradicions molt nostrades: els gegants, els diables, els castellers, el ball del Patatuf, els pessebres, etc.

Enguany en recuperarem una altra. Al bosc de cal Ginestar, tornarem a viure el Pessebre Vivent que durant uns anys es va fer al jardí municipal. Posar en marxa tota la infraestructura necesària per dur-ho a terme, ha estat laboriós. Però gràcies a la voluntat i esforç d'una sèrie de persones desinteressades, creant el vestuari, els decorats, els textos, i fent d'actors i actrius, etc. etc. (sempre hi ha d'haver etc.), aixecarem el teló, dit amb argot teatral, el proper 20 de desembre i durant tres caps de setmana: 20 i 21 de desembre, 27 i 28 de desembre, i 3 i 4 de gener. Es durà a terme amb tres passis diaris: 17,30, 18,30 i 19,30h.

Nerviosos però il·lusionats, esperem que el poble de Viladecans respongui i vingui a veure l'espectacle que hem preparat amb tot el respecte per establir de nou aquesta tradició que volem que es consolidi a la nostra ciutat.

Esperem aconseguir-ho.

Amics del Pessebre Vivent de Viladecans