dilluns, 15 de juliol del 2019

Passejar pels volts de Viladecans

Aquest és l’últim número de la nostra revista durant aquest curs. A l’agost, com cada any, farem vacances, i, a la tornada, al setembre, ens agradaria iniciar una nova secció, que aquí us expliquem per si algú es vol animar a col·laborar-hi. Voldríem iniciar una secció de passejades fora del nucli urbà de Viladecans.

Viladecans, encara que no ho sembli, té moltes riqueses per veure. De fet, en aquesta revista en parlem de tant en tant. La Plaça de la Vila, amb la Torre Modolell i la Torre del Baró és, sens dubte, el millor paisatge urbà que tenim, però n’hi ha molts d’altres, que no ressenyarem ara.

Però més enllà del nucli urbà hi ha també molta cosa per descobrir, i molts llocs per passejar: tenim el Remolar i tenim Sant Ramon, tenim el Mas Ratés i tenim les nostres platges verges, tenim la font de Can Preses i tenim la vitalitat dels camps cultivats. Sí, és cert que ara, amb la calor que fa, un s’ho ha de pensar dues vegades abans d’animar-se a passejar per aquests llocs, i en tot cas ho ha de fer en hores en què el sol no l’estaborneixi. Però els llocs hi són i, quan baixi la calor, hi continuaran sent. 

Per això diem que ens agradaria, des del Punt de Trobada, ajudar a descobrir i posar en valor tots aquests espais. Mirarem de fer-ho, i us convidem a participar-hi. I en tot cas, tant si ho fem com si no, no hauríem d’oblidar que aquests espais existeixen, i que val la pena d’aprofitar-los. Bon estiu a tothom!