dissabte, 15 de febrer del 2020

JOVES AGENTS DE PREVENCIÓ

 Hem rebut aquest correu del Pau Canals, de l’Ajuntament de Viladecans. No sé si tenim gaire lectors entre 16 i 25 anys (ja ens agradaria, i molt!), però perquè no sigui dit, us transcrivim la seva carta i us animem a participar-hi.


Bona tarda entitats,

Us escrivim des del Servei d’Igualtat de Gènere i LGBTI de l’Ajuntament de Viladecans per informar-vos que engeguem el projecte Joves Agents de Prevenció (JAP). El projecte JAP està dirigit a persones d’entre 16 i 25 anys i té per objectius:

Formar i capacitar joves com a Agents de Prevenció en Violències Sexuals i Masclistes (25 h de formació).

Acompanyar el grup perquè apliqui la formació rebuda en el disseny i el desenvolupament d’accions preventives al municipi. 

Incidir en la prevenció de violències masclistes en els espais d’oci freqüentats pel grup de joves.

Vincular els serveis de joventut i igualtat de gènere i LGTBI per tal que donin continuïtat a les accions preventives a través del grup de joves implicat al projecte.

Us convidem a animar els joves d’entre 16 i 25 anys de les vostres entitats a participar del projecte que començarà amb la primera trobada el 27 de febrer al Centre de Recursos per a Joves Can Xic a les 18 h. Per participar-hi, cal que s’inscriguin en el següent enllaç.

La participació en el projecte es gratificarà amb un abonament cultural valorat en 40 € per a cada persona participant.

Per últim, us recordem que la participació en projectes relacionats amb la Igualtat de Gènere i els drets de les persones LGBTI, dóna avantatges a les entitats (tant culturals com esportives) de cara a la concessió de subvencions de l’Ajuntament (0,5 punts per incorporació de la Perspectiva de Gènere).

Esperem que us resulti engrescador!