dimarts, 15 de desembre del 2020

Un Nadal diferent i màgic

 

Aquest any els patges es posaran mascareta i treballaran colze a colze 
(mai millor dit!) amb els voluntaris i el comerç de Viladecans, perquè els Reis 
puguin fer la seva feina tan bé com la fan sempre. Ja fa temps que l’estel que 
els guia està connectat a Vilawatt. Els fanalets que faran els nens il·luminaran el camí!

De les moltes situacions estranyes que viurem aquest Nadal, avui us vull explicar un ensurt que des de l’ajuntament hem tingut.

Resulta que fa unes setmanes el sereno Isidre va trucar a l’alcalde. Tothom sap qui és l’Isidre, oi? Ell guarda les claus de totes les cases de Viladecans durant l’any i és molt amic dels Reis Mags, Ses Majestats d’Orient.

Doncs això... el sereno Isidre li explicà a l’alcalde que els Reis, amb tot això de la pandèmia tenen problemes per venir amb el seu equip, que ara el tema de viatjar tot i amb màgia de pel mig, és ben difícil i que necessitaven tota l’ajuda de la ciutat. L’alcalde de seguida va dir que sí...

“- D’acord, Isidre, però què necessiteu en concret?” Va demanar l’alcalde.

“- Alcalde, els Reis necessiten ajudants, molts ajudants i un gran magatzem reial per garantir que els regals es comencen a preparar, i aquella nit, la nit de Reis, la nit màgica, molta ajuda per anar a les cases, ja que no podran fer la cavalcada com sempre. Els Reis estan molt preocupats, volen que tothom es quedi a casa el màxim possible, volen que els nens i nenes vagin a dormir més d’hora que mai perquè els doni temps d’anar a totes les llars. Ah, i diuen que siusplau, tothom es posi la mascareta per sortir al carrer.” Explicà l’Isidre.

“- Isidre, truca als Reis, a la seva oficina i explica que a Viladecans posarem tota l’energia en ajudar, aquí la gent és molt solidària i sempre sempre que demanem ajuda, els nens i nenes es porten molt bé, reciclen, van a escola, no llencen papers al terra mai, a més tenim voluntaris i voluntàries. Ho posarem tot de la nostra part!” Va dir l’alcalde amb molta energia.

“- Gràcies alcalde, però una cosa més m’han dit Ses Majestats; diuen que els adults haurien de comprar al comerç local si volen fer algun detall de Nadal, que com que no es pot sortir de Viladecans aprofitem per descobrir noves botigues. I també que els agrada molt la moneda vilawatt, perquè a part de recolzar el comerç de la ciutat i poder comprar més amb menys diners, és d’energia neta i que ells ja viatgen des de fa anys amb energia màgica neta”, comentava l’Isidre molt eixerit.

“- Això està fet, Isidre, les campanyes de Nadal, des de fa temps les treballem plegats amb el comerç local i sabem que ara més que mai necessiten un cop de mà, a part els estem ajudant tant al comerç com als bars i restaurants de la ciutat que han patit i pateixen molt. Saps què? Enviarem al magatzem reial menjar preparat pels bars i restaurants de Viladecans, així quan arribin podran fer un mos”. L’alcalde va somriure, perquè ja estava pensant en tot el dispositiu. 

Quan va penjar el telèfon es va quedar molt preocupat pel poc temps que tenia i ràpidament va reunir a tot l’equip de l’ajuntament per començar a ajudar als Reis. “- Entre totes i tots farem que tota la ciutat ajudi als Reis i garantirem que tots els nens i nenes tenen regals, necessitem bústies màgiques i un magatzem reial, els ajudarem! Els comerços de Viladecans enviaran els regals, la gent ajudarà a preparar-ho tot. També que els nens i nenes construeixin el fanalet màgic per ajudar els Reis perquè trobin les cases. Ah, i jo els donaré la clau màgica, el sereno Isidre l’ha estat guardant molt bé”. I l’equip s’ha posat a treballar de valent des de fa dies. 

Per això si trobeu al sereno us ho explicarà tot molt millor, el veureu a les escoles, al butlletí i també a les xarxes de l’ajuntament. Podreu passejar els dies de gener a prop del Cúbic i allà veureu què hi ha el magatzem reial i molta gent treballant a tota màquina per ajudar els Reis perquè tot estigui a punt. Però... ¿Voleu veure també als Reis?

Això es màgia, i haurà una gran sorpresa... Estigueu atents i atentes!!!! Construïu el fanalet, tindreu els plànols al butlletí, llegiu totes les informacions i mireu a l’instagram i el youtube. Enrecordeu-vos-en de fer la carta, penseu en tothom, demaneu molta pau i molta salut a part de regals i concentreu-vos en la màgia, perquè la màgia s’alimenta dels nostres millors desitjos! 

Gisela Navarro