dissabte, 15 de gener del 2022

Com funciona el “Viladecans Punt de Trobada”

Comencem aquest gener l’any setze de la nostra revista, cosa que no està gens malament. I aquest nou any el comencem amb algunes novetats. En primer lloc, ha deixat la redacció l’Anna Besora, que hi era des del començament, i que ha cregut que era moment d’anar-se’n. Moltes gràcies, Anna, per la col·laboració de tots aquests anys! I hi hem incorporat tres nous membres, que ajuden a rejovenir-nos: Natàlia Morant, Vanessa Rodríguez i Agustí Martí.

I amb les mateixes ganes de sempre, i amb nova saba, continuem endavant. Com hem explicat ja alguns cops, la redacció d’aquesta revista ens reunim un cop al mes, i, tot repassant l’actualitat viladecanenca i de més enllà, pensem articles possibles per fer i mirem a qui podríem encomanar-los, i pensem també el tema de l’editorial. A aquests articles se n’hi afegeixen alguns més, que són les seccions fixes: Recerca històrica, de Manuel Luengo i Xavier Calderé; La mirada aguda, d’Eio Ramon; La memòria en imatges, de Jaume Muns; L’ull i la ploma, de Jaume Muns i José Luis Atienza; i la secció de relats de Patrícia Aliu.

Això és el que planifiquem des de la redacció. Però llavors hi ha una altra part que també és, sens dubte, molt important: els articles o col·laboracions de tot tipus que espontàniament vulgueu enviar-nos els lectors. Els publiquem tots, amb l’únic límit, això sí, del respecte als altres. I si us costa redactar, envieu-nos igualment el que vulgueu dir, que nosaltres ja mirarem de fer que quedi bé.  La data última de rebuda d’articles cada mes és el dia 8, i l’extensió no ha de sobrepassar les 600-700 paraules. Els heu d’enviar a l’adreça electrònica puntviladecans@gmail.com. Us animem molt vivament a fer funcionar la vostra creativitat i enviar-nos tota mena d’opinions, notícies, relats, el que sigui. Per un Viladecans més viu i on totes les veus puguin ressonar!