dilluns, 13 d’octubre del 2008

Xarxa de punts d'autoaprenentatge de català

El Servei Local de Català de Viladecans, la Fundació Ciutat de Viladecans, la Biblioteca de Viladecans i Can Calderon col·laboren en un projecte de difusió de recursos lingüístics en català anomenat Xarxa de Punts d’Autoaprenentatge.
La iniciativa consisteix a posar a la disposició dels alumnes dels cursos de català i de les persones que no poden assistir als cursos organitzats pel Servei Local de Català de Viladecans, una sèrie d’ordinadors ubicats en diversos centres de Viladecans amb connexió a Internet i recursos suficients dels nivells de català A, B i C.
Totes les persones que entenen el català però volen aprendre a parlar-lo poden anar a qualsevol d’aquests centres on se’ls proporcionarà un CD multimèdia anomenat Diàleg.
Diàleg multimèdia és un mètode d’ensenyament interactiu per a la llengua oral que proposa situacions bàsiques de la vida quotidiana. D’una manera dinàmica i divertida, introdueix l’alumne en l’aprenentatge de la llengua parlada seguint els continguts del programa oficial del nivell llindar.
Els centres d’autoaprenentatge també disposen d’un CD multimèdia d’autoprenentatge interactiu que conté mil activitats, models de textos i dictats, proves de detecció de nivell, models de proves oficials dels nivells B i C.
Els centres on es poden trobar aquests recursos lingüístics en català són:
Auditori Pablo Picasso
Alberg de Can Batllori
Casal Cívic d’Alba-rosa
Biblioteca de Viladecans
Aula Oberta de Can Calderon
Les persones que estiguin interessades a tenir més informació sobre aquest nou recurs poden posar-se en contacte amb el Servei Local de Català de Viladecans (tel. 93 659 33 28), amb la Fundació Ciutat de Viladecans (tel. 93 647 00 55), amb la Biblioteca de Viladecans (tel. 93 637 40 90) i amb Can Calderon (tel. 93 635 18 04).
Mònica Sendra