diumenge, 15 de febrer del 2009

La plaça de l'Alba-Rosa

El passat 18 de gener es va inaugurar la remodelació de la plaça de l’Alba-rosa, després de moltes peticions a l’Ajuntament de Viladecans que van començar a principis del 2006. Jo em sento molt satisfeta que s’hagi aconseguit, ja que va ser una lluita de les diverses juntes de l’Associació de Veïns de l’Alba-rosa que ara s’ha materialitzat.
Desitgem, però, que això sigui només el principi per a la millora del nostre barri, que tingui una continuació en la resta de les reivindicacions que hem fet en tots aquests anys, algunes de les quals ja s’han publicat en la nostra revista Punt de Trobada.
Com ja és sabut, en el nostre barri tenim moltes barreres arquitectòniques, voreres ocupades pels serveis de llum i telefonia, i fanals que a més estan en molt mal estat de conservació, amb l’agreujant que les voreres són molt estretes. Som conscients que arreglar tot això és molt més complex que remodelar la plaça, però algun dia caldrà fer-ho realitat, amb la voluntat de tots els qui en són responsables.
Quan s’aconsegueixi poder transitar pel nostre barri en condicions, els que hi hem estat lluitant tant de temps ens sentirem molt orgullosos d’haver-ho aconseguit.
Maria Comas Oriol