divendres, 1 d’octubre del 2010

Dimarts vinent, parlem de política

Vivim temps complicats: una crisi que afecta la qualitat de vida de moltíssimes persones, una pèrdua de confiança en les institucions, potser una manca de referents clars en el model de societat que ens agradaria. Afirmacions com "la política no serveix per res" o "tots els polítics són iguals" sembla que tenen èxit.
Però la política, més enllà de la percepció que en tinguem, continua regulant les nostres condicions de vida, els nostres espais públics, els nostres recursos. I, malgrat els tòpics i els dèficits dels partits, molta gent hi treballa desinteressadament per la simple voluntat de millorar el nostre món. El resultat a les eleccions del Parlament de Catalunya tindrà efectes també sobre nosaltres. Més val, doncs, que ens ajudem mútuament a pensar-hi. Amb sentit crític, només faltaria!

Per això us convidem a la taula rodona que tindrà lloc el proper dimarts 5 d'octubre a les 7 del vespre al Centre Cultural Sant Joan (Pare Artigas, 2). Hi hem convidat representants dels grups municipals de Viladecans. Hi prendran part:

  • Joan Pidelaserra (PSC)
  • Carles Lozano (CiU)
  • María José Díaz (PP)
  • David Massana (ICV-EUiA)
  • Bàrbara LLigadas (ERC)
Us hi esperem!