dimecres, 13 d’abril del 2011

CiU respon a la pregunta


Abans que llançar promeses alvent, cal reflexionar amb profunditat, escoltar els agents educatius i valorar els esforços d’un col·lectiu esforçat i sempre disposat a donar-ho tot, però que molt sovint no veu la seva feina prou valorada ni econòmicament ni socialment. Des de la prudència i el coneixement proposem:
a) Primerament estar al costat de totes les escoles (de la xarxa pública i la concertada) per optimitzar tots els esforços, intercanviar experiències, compartir formacions i gestionar recursos. Cal sumar i no restar. Cal donar resposta a les necessitats reals que tenen els alumnes de Viladecans dels quals només un 10% assoleixen estudis superiors.
b) Nosaltres defensem la lliure elecció de centre educatiu per les famílies perquè ningú no els pot desdibuixar aquest dret. Volem igualtat de condicions sense fer afegitons especials, per optar a una plaça d’una escola bressol municipal.
c) Necessitem una Escola Municipal de Música, on els alumnes puguin seguir uns estudis reglats. Així com els estudis no reglats d’altres disciplines artístiques que ara estant disseminades amb les boires d’un projecte fallit com “l’Ateneu de les Arts”.
d) S’ha de donar impuls, amb totes les possiblitats de què es disposi, a les entitats culturals i artístiques i fomentar el conreu de les que treballen en l’àmbit de cultura tradicional i popular, com a font educativa de la cultura d’una col·lectivitat.
e) És imprescindible treballar coordinadament amb els serveis socials per reforçar aquelles polítiques de suport als infants i joves amb risc.
Antònia Sánchez

1 comentari:

Noland ha dit...

Con todos mis respetos, aquí no responden nada y es porque no tienen intenciones de cambiar el terrible error que representa para nuestra sociedad, la política actual de enseñanza. Cumpliendo con el tópico de hablar sin decir nada. Si no son capaces de ver la imperiosa necesidad de reforma que nos pone a la cola de Europa disminuyendo sobremanera la posición de los Españoles en las empresas, y en todas las organizaciones en genera.