diumenge, 24 d’abril del 2011

Sí, hi ha equip pel canvi


El 22 de maig els viladecanencs anirem a les urnes. Elegirem no només l’alcalde, sinó tot l’equip que ha de dirigir la nostra ciutat els pròxims quatre anys. El mes passat us vaig explicar que em presento com a candidat a encapçalar l’Ajuntament, però avui vull ensenyar-vos que al meu costat hi ha un grup de persones preparades, coneixedores de la ciutat i dels seus barris, amb sensibilitat i energia, capaços de governar Viladecans d’una forma diferent.
Els serveis a les persones són la nostra prioritat; per això comptem amb destacats professionals de l’ensenyament, com l’Antònia Sánchez, de la Sanitat, com la Yolanda Marcos, o dels Serveis Socials, com la Flora Casé, a la qual tinc l’honor de substituir com a cap de llista.
Presentem també professors universitaris i arquitectes, l’Adrià Muros i l’Eduard Mondragon, pel canvi radical que volem donar a la política urbanística.
Sortir de la crisi requereix ajudar a la iniciativa empresarial; per això tenim representants del teixit comercial (com la Montse Díaz i l’Alfred Via), autònoms i petits empresaris (Joan Domènech, Pep Alcaraz, Miquel Lligadas).
També és necessari conèixer bé les necessitats dels barris per fer-les arribar a l’Ajuntament; en aquest sentit, hem incorporat a la llista la Carme Tatjé, el Jaume Lligadas, el Salvador Oliva, el Paco Ruiz, la Mercedes Rivas o la Quima Hernández.
Però a més d’això, vull destacar dues apostes particulars: una, pel món de la cultura; la llista recull artistes locals (Pura Navarro, Mercè Bernat, Rosa Gil) així como escriptors (Salvador Obiols, Angels Gabaldà) que aporten la sensibilitat i la visió que sovint falta a la política.
També hi ha una aposta decidida pels joves, per la generació de viladecanencs amb formació universitària, amb ganes de transformar la ciutat i voluntat d’aixecar la seva veu, com són Esther Lligadas, Glòria Roca, Joan Romero, Patrícia Gómez, Esteve Blanch, Joan Ros, Cristian Romero, i si em permeteu, jo mateix, que als 39 anys aspira a fer que el canvi arribi a Viladecans.
Carles Lozano