dimarts, 15 de juny del 2021

Casals de Gent Gran

Els casals de gent gran són un lloc de trobada i d’entreteniment per als ciutadans i ciutadanes jubilats, les activutats que s’hi realitzen ajuden a mantenir-nos actius, és un espai en el qual disfrutem de vida social, passar molt bones estones, ballar, riure, deixar de banda per unes hores les preocupacions que puguem tenir.

El Casal és un espai que de moment no podem disfrutar per la maleïda pandèmia, i això ens causa tristesa i molt més a les persones que estan soles.

Però hem de tenir esperança que tot això s’acabarà i podrem reprendre la nostra rutina, sentint profundament la pèrdua dels socis i sòcies que ens han deixat, i recordant el que han sofert tant ells com els seus familiars.

Serà com començar de nou, malgrat el desànim de la situació que vivim, i les persones que formem les juntes farem l’esforç de continuar endavant pel bé de tots. Sabent que això comportarà un gran esforç necessitarem l’ajuda de tots els nostres socis i la col·laboració del nostre Ajuntament, per tal de reprendre una vida social més activa.

Pensem que amb esforç, interès i amor, tot és possible.

Maria Comas