diumenge, 13 d’octubre del 2024

Inici de curs a Càritas Viladecans

                            

Com cada curs Càritas Viladecans engega motors per iniciar les tasques treballant i acompanyant persones, nens i grans amb situació de vulnerabilitat, ajudant a superar les seves dificultats amb una proposta dignificant.

Els projectes engegats segueixen: de Llengua, Acull, Alfabetització, Brúixola, Reforç, Rober, Aliments, i altres. Tots ells construint esperança, estant al costat de les persones.

 Per tot això, Càritas necessita socis que esporàdicament o puntualment facin aportacions solidàries per poder estar allà on ens necessiten.

Càritas ha creat “Entitats amb cor” posant a l’abast de les empreses una eina per donar suport al desenvolupament de projectes, ajudant a fer una bona tasca social. Poden fer aportacions de caire voluntari, econòmiques i de productes o serveis entre altres.

El voluntariat a Càritas constitueix un pilar molt important i bàsic, el seu compromís dins la societat defensa la dignitat de les persones. Càritas demana persones voluntàries amb ganes de transformar les injustícies i estar al costat d’altres en situació d`exclusió social.

Demanem a tothom que vulgui col·laborar que facin un bizum per poder continuar la tasca d’atendre i ajudar a les persones en situació vulnerable.

Càritas Viladecans / Sant Climent forma part del projecte a nivell estatal “Una nova estratègia del voluntariat”.

Col·labora amb nosaltres! Bizum 09850

Montse Pastor