diumenge, 13 d’octubre del 2024

Canvis a l’Ajuntament

Després de 19 anys com a alcalde de Viladecans, Carles Ruiz Novella ha deixat l’alcaldia per passar a dirigir els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. L’ha substituït, com a alcaldessa de la ciutat, la regidora socialista Olga Morales.

És molt important, el paper d’un alcalde o alcaldessa en una població. I més en una població com la nostra, tan gran i amb reptes tan rellevants i tan variats com els que tenim i com els que van apareixent constantment. Per això, si bé no ens correspon aquí fer cap valoració del mandat i de l’acció de govern de l’alcalde Carles Ruiz, en els quals cadascú hi veurà aspectes positius i aspectes que no ho són tan, en diversos graus i intensitats, el que sí que cal en tot cas reconèixer i agrair és la dedicació i el treball que ha dut a terme al llarg de tots aquests anys buscant allò que considerava més convenient i profitós per als ciutadans i ciutadanes de Viladecans.

I cal esmentar una altra novetat. La fins ara també regidora socialista Gisela Navarro deixa igualment l’Ajuntament per passar a ser diputada del Parlament de Catalunya. Els resultats de les darreres eleccions, i les baixes produïdes pels diputats que ho han deixat en ser nomenats per a càrrecs del nou govern, ho han propiciat. Cal agrair-li també a la Gisela Navarro tota la feina duta a terme a Viladecans al llarg de tots aquests anys.

Des d’aquesta revista desitgem tot l’encert a Olga Morales en la seva tasca, amb esperit col·lectiu i de diàleg. I aprofitem aquests canvis per valorar i animar també la tasca de tots aquells que, tant des del govern com des de l’oposició, treballen pel bon funcionament de la nostra ciutat.