dimarts, 11 de setembre del 2007

Agraïment després de les eleccions

Han passat ja uns mesos de les eleccions municipals i volem, en primer lloc, agrair als nostres votants la confiança que han dipositat en nosaltres, en el projecte d’Esquerra Unitària. A tots i cadascun de vosaltres, mil gràcies!
Els resultats electorals no ens han permès obtenir representació al consistori. Per tant, reconeixem que no estem satisfets: no hem guanyat. Tot i això, considerem molt positius els 668 vots, que representen a 668 persones que han estat valentes i han confiat en un projecte de treball en equip, que busca millorar la vida a la nostra ciutat. Un projecte rigorós que des del coneixement de la realitat quotidiana de la ciutadania busca construir un projecte alternatiu, d’esquerres i transformador, basat en la il·lusió, la transparència i la participació.
Avui, des d’aquestes pàgines, volem refermar-nos en el nostre programa; una forma d’entendre la política que neix del contacte diari amb la realitat a Viladecans. I això vol dir que som plenament conscients dels grans problemes i reptes de la gent d’aquí, i que treballem colze a colze amb les associacions, les entitats, els veïns i veïnes, etc.
No oblidem i continuarem lluitant amb la Plataforma Salvem Oliveretes. Seguirem denunciant les greus mancances de la sanitat pública i no ens cansarem d’oferir alternatives per millorar la vivenda social, superar el dèficit del transport públic i el malson quotidià a la Renfe, les guarderies públiques, l’atenció als més desafavorits, etc.
Moltes persones ens han animat a continuar endavant, a consolidar aquest projecte. I creiem que sí, que aquest projecte té futur perquè és necessària una altra forma d’entendre la política, una altra forma de ser d’esquerres. Per això, volem comptar amb tu, amb les teves idees, les teves problemàtiques i la teva energia per a canviar les coses. Ens refermem en el nostre lema de campanya: volem ser la teva veu! Fes-te sentir. Nosaltres no ens venem!
José María Carro