dimarts, 11 de setembre del 2007

Voreres per a vianants o serveis?


Això és el que ens preguntàvem els veïns del barri de l’Alba-rosa, amb instal.lacions tercermundistes. ¿Les voreres són per als vianants, o per omplir-les d’obstacles de tota mena?
En ple segle XXI és una vergonya que Fecsa-Endesa i Telefònica tinguin unes línies tan obsoletes, que van renovant quan cau algun pal, ja que molts estan podrits, amb el perill que això comporta. Els veïns de l’Alba-rosa ja fa temps que estem lluitant perquè ens millorin el barri. I el que demanem no crec que sigui tan difícil: tot és qüestió de voluntat, de començar les converses amb Fecsa-Endesa, Telefònica, l’Ajuntament, i els veïns.
Transitar per les voreres del barri és impossible per tot això que he dit, i a més també hi contribueixen alguns veïns que no poden les seves plantes i fan encara més difícil el pas.
L’Alba-rosa té quatre residències geriàtriques, i treure els avis a passejar és una odissea. També és una odissea anar amb un cotxet de nen petit. I si plou, com que per la vorera, amb tants pals i entrebancs diversos, és impossible anar-hi amb un paraigua obert, o et mulles o vas pel mig del carrer.
Estem en el segle XXI. Quan es notarà en el nostre barri?
Maria Comas