dimarts, 11 de setembre del 2007

L'estiu, també a l'agost

La gent que normalment vivim l’agost a Viladecans, podem notar aquest mes pels seus avantatges i inconvenients. Podríem dir com a avantatge el de poder trobar fàcilment aparcament, una proesa durant la resta de l’any, i que en aquestes dates es veu millorat en part per la supressió de les zones blaves. També gaudim d’una tranquil·litat, potser en alguns moments excessiva, ja que hi ha molta menys gent i ens mostra una cara dels nostres carrers que no és l’habitual degut a un paisatge desolador de carrers buits i persianes abaixades.
L’anar a comprar no sé si definir-ho com a bo o dolent: si bo perquè has de fer una veritable excursió realitzant un exercici saludable per anar per exemple a comprar un diari o algunes altres coses, o dolent perquè de vegades no pots trobar fàcilment allò que vols comprar.
Però, el que més empipa és que per al nostre Ajuntament l’estiu sembla acabar el 31 de juliol, com indicava el cartell de activitats culturals de la Plaça de la Vila. Juny i juliol són mesos en els quals l’oferta cultural és molt àmplia i diversa (teatre al carrer, Croma, cinema a la fresca, etc.). En canvi, a l’agost res. No es pot exigir una programació ambiciosa en aquest mes, però si demanar alguna activitat que ens ajudi, als viladecanencs, a conviure amb les calors d’aquest mes que també és d’estiu a Viladecans.
Mari Carmen Castellano