dilluns, 26 de març del 2012

L’Arxiu Municipal prepara una exposició sobre la nevada de l’any 1962


Enguany es compleixen 50 anys de la recordada nevada de l’any 1962. És per aquest motiu, que l’Arxiu Municipal, tot rememorant aquesta efemèride, prepara una exposició sobre un fet que, de ben segur, encara està en la memòria de molts veïns i veïnes de la ciutat, per la seva excepcionalitat. 
L’exposició, que es presentarà a la població el proper mes de desembre, tindrà per objecte documentar la nevada a partir de la mostra de material gràfic i documental provinent, majoritàriament, de fotografies, retalls de diari o, potser, pel·lícules que cadascú pot encara conservar. Per tot plegat, l’Arxiu Municipal fa una crida a la col·laboració de la gent, en l’aportació dels documents que puguin documentar més i millor el fet viscut i, alhora, enriquir l’exposició. El material lliurat a l’Arxiu serà digitalitzat i retornat més tard als seus lliuradors. Hi ha temps fins al 30 de juny per aportar documents.
Un cop més, l’objectiu és reconstruir, entre tots, la història de la nostra ciutat i de recuperar la memòria del nostre passat immediat.
Gràcies per la vostra col·laboració.
Lloc de recollida dels documents:
Arxiu Municipal de Viladecans
Carrer de Guifré el Pelós, 32-36
Tel. 936 352 985
a/e: arxiumunicipal@viladecans.cat
Horari d’atenció de les visites:
De dilluns a divendres, de 10 a 14 h. i dimarts i dijous, de 16 a 19h.