dilluns, 6 de maig del 2013

Bones notícies per al GOAR


Fa una llarga, llarga de debò, temporada, que només sentim a parlar de males notícies. Per això avui us informem d’una de bona, que fa referència al viatge de final de curs del col·legi Goar.
Fa unes setmanes totes les entitats de Viladecans vam rebre un correu de la Sònia Rodríguez, del Departament de Cultura i Comunitat de l’Ajuntament, en què ens demanava la col·laboració per als alumnes d’aquesta escola. És que van tenir la mala sort d’haver reservat el viatge de final de curs en una agència de viatges que va plegar... juntament amb la reserva i els diners. Un panorama desolador per a uns nois i noies que junt amb els seus pares portaven molts mesos recaptant diners per a una sortida que és molt més que un viatge. Finalment, una altra agència (Viatges Barceló) s’ha fet càrrec del viatge contractat sense despeses addicionals. Una bona notícia, sens dubte.
Però també han estat bones notícies que l’ajuntament, amb agilitat, mobilitzés les entitats de Viladecans a favor de l’escola; que hi hagués un bon grapat d’entitats disposades a fer activitats a benefici dels alumnes, i l’agraïment de l’escola i de l’AMPA, que farà una festa amb totes aquestes entitats per celebrar el suport rebut. Felicitats a tots plegats!
Mercè Solé