dissabte, 25 de maig del 2013

Crisi econòmica

El ministre d’Economia, Luis de Guindos, reconeix que el Producte Interior Brut (PIB) es contraurà aquest any entre un 1% i 1,5%, davant les previsions oficials del mateix Govern, que, fins a una nova revisió, situen la caiguda en el 0,5%.
A més el senyor de Guindos ens informa que s’hauran d’apujar els impostos. Creu vostè, senyor de Guindos, que amb la pujada de nous impostos l’economia creixerà? Jo crec que és més aviat al contrari: amb més crescuda d’impostos més baixa el consum, i en aquest món global que ens toca viure una de les fonts que genera riquesa és el consum, ja que estem en una societat consumista. A més, ens informa que les pensions estan garantides: només faltaria que ara toquessin les pensions! Té vostè coneixement que hi ha moltes famílies que avui en aquesta la seva Espanya estan subsistint de les pensions dels nostres majors, fills i néts entre d’altres?
No vull posar en dubte la seva capacitat com a ministre d’economia però a vegades em fa dubtar ja que com més reformes fan aquest país va més de mal a pitjor.
Amalia Mazón Ginesta