dimarts, 15 de desembre del 2015

L’any del centenari

 L’any del centenari. De quin centenari estem parlant? Doncs del centenari d’aquesta revista. Que no fa cent anys, sinó, més modestament, cent números. El proper mes de juny sortirà, si no hi ha cap daltabaix per entremig, el número 100 del Viladecans Punt de Trobada. I no cal dir que, als qui formem part de la redacció de la publicació, ens fa molt de goig arribar en aquesta fita.

Ja ho sabeu, però ens agrada recordar-ho un altre cop. Som una revista que es distribueix per correu electrònic, que no cobra res, que les úniques despeses que té són les estrictament tècniques (per exemple, la tinta de l’ordinador que gastem en la impressió en paper que en fem abans d’enviar-la, per llegir-la de cap a cap i evitar que hagi faltes) i, sobretot, el temps que tant els promotors com els que hi escriviu hi dediquem. I som una revista, sobretot, que està totalment oberta a totes les aportacions, opinions, propostes o debats que puguin sorgir. Per dir un exemple, ens enorgulleix que, en aquest temps de debat sobre el futur de Catalunya, aquestes pàgines hagin pogut acollir posicions de totes menes, i que ningú s’hagi estranyat que les acollís.

No sabem encara de quina manera celebrarem el nostre centenari. Ja ens ho pensarem i us ho comunicarem. També us convidem a fer-nos suggeriments sobre aquesta celebració. I, sobretot, us convidem a fer servir aquestes pàgines per aportar les vostres històries, les vostres idees, les vostres reivindicacions, les vostres utopies. Per un Viladecans millor i per un món més digne per a tothom.

De moment, des de la redacció de Viladecans Punt de Trobada us desitgem que tingueu unes molt bones festes i una molt bona entrada de l’any 2016!