dimarts, 15 de desembre del 2015

Aprendre alemany a l’Escola Oficial d’Idiomes de Viladecans

Com ja sabeu l’Escola Oficial d’Idiomes de Viladecans, centre públic del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ofereix estudis d’anglès, francès i alemany i la possibilitat d’obtenir els certificats oficials de nivell A2, B1, B2 i C1 d’anglès; A2, B1, i B2 de francès i A2 i B1 d’alemany.

Els estudis d’alemany s’ofereixen en modalitat flexibilitzada, és a dir, quadrimestral. Durant el mes de setembre va tenir lloc el primer procés de preinscripció i matrícula en aquesta modalitat i ara obrim un nou termini per poder accedir a aquests estudis. 

Si esteu interessats en aquests estudis d’alemany durant el segon quadrimestre 2015-16, haureu de realitzar una preinscripció en línia, des de la web de l’escola, entre els dies 19 i 22 de gener de 2016. A la web de l’escola (http://www.eoiviladecans.com) trobareu tota la informació en detall. 

En aquest segon quadrimestre podeu optar als cursos de nivell 1A, 1B, 2A, 2B (certificat de nivell A2), 3A i 3B (certificat de nivell B1). Recordeu que en el moment de fer la preinscripció podeu seleccionar l’opció “Prova de Nivell” si penseu que podeu accedir a un nivell superior a 1A. També podeu optar a un nivell superior a 1A en cas que tingueu una certificació d’entre les considerades equivalents i que estaran recollides a l’aplicatiu de preinscripció mateix. En qualsevol cas, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’escola (tel.: 936357422, correu electrònic: 

consultes@eoiviladecans.com) en cas que necessiteu qualsevol aclariment. 

Us recordem que els certificats expedits per les EOI són oficials i reconeguts a tot Europa a efectes professionals i com a mèrits de formació personal. 

Durant el mes de juliol l’EOI també ofereix cursos d’idiomes en modalitat intensiva d’anglès, francès i alemany.

Tingueu en compte que el procés de preinscripció per als estudis d’alemany del segon quadrimestre tindrà lloc entre els dies 19 de gener de 2016 a partir de les 9:00 hores i el 22 de gener de 2016 fins les 14:00 hores.

Animeu-vos!


Rodrigo Alonso