divendres, 15 de juliol del 2016

Un més del cent

Ja som al 101, el número dels dàlmates, i durant els cent números anteriors han passat moltes coses a la nostra ciutat i d’algunes, la nostra publicació i Associació hi ha tingut molt a veure.

La boja idea, d’en Josep i la Mercè, d’impulsar un nou mitjà de comunicació a Viladecans facilitant la connexió de gent diversa que ens havíem conegut entorn del Consell de Convivència, potser no va ser tan boja. Era l‘idea de donar la paraula a aquells i aquelles que volien dir alguna cosa a Viladecans però també d’encetar debats sobre temes importants de la nostra ciutat.

Aquest espai que representava i representa Viladecans Punt de Trobada ha permés la publicació, fins ara, de cent números, però  també hem fet presentació de llibres i debats de comerç, associacionisme, eleccions i festes populars entre d’altres.

D’aquest últim, un debat amb els grups polítics del nostre Ajuntament sobre les festes de Viladecans, va posar en comú unes quantes associacions que van posar en marxa la Coordinadora d’Entitats del Mamut de Viladecans.

Durant aquests “cent” hem tingut la sort de no estar sols i hem estat acompanyats d’un bon grapat d’amics i amigues que amb les seves opinions, les seves fotos o el seu temps han ajudat a arribat fins aquí. Però, també d’associacions que han demostrat que entre tots podem fer un Viladecans millor.

Ara, continuem per arribar a una altra fita que serà al juny de l‘any que ve, que seran els 10 anys de naixement del Viladecans Punt de Trobada i continuarem posant el nostre granet de sorra per fer que Viladecans continuï sent un veritable punt de trobada.

Miguel de la Rubia