divendres, 15 de juny del 2018

Comença la caloreta per als mamuts

Amb la primavera, el mamuts tornen a estar a tope de feina. Les festes dins i fora de la nostra localitat sovintegen amb un temps que comença a ser més càlid. I la nostra Coordinadora, i els mamuts, intensifiquen les sortides.

A la nostra Vila, hem tornat a anar a la Festa de Barri de Can Palmer però també participarem, el proper dia 16 de juny, a la festa «Viu Can Batllori».  Una festa en la qual les entitats que tenen seu a Can Batllori mostraran el que fan. És per això, que el dia 16 de juny, sobre les 17’00h, el bestiari de Viladecans, gegants, capgrossos i músics, sortiran de la Plaça de la Vila en Cercavila fins a Can Batllori. Després, a Can Batllori es farà una petita remullada amb els mamuts, mostres de les activitats de les entitats, un sopar popular i ball.

Fora de Viladecans, aquesta primavera hem estat amb els mamuts a la Nit del Tararot de la Festa Major de Tàrrega, al Barri de la Maurina de Terrassa i properament estarem, fent remullades amb els mamuts, a les Festes Majors de Gavà i Castelbisbal. Aquestes sortides son molt engrescadores, ja que la gent d’altres indrets ens felicita i reconeixen Viladecans a través dels mamuts i la seva gent.

Finalment, en ple estiu tindrem una nova nit de estiu amb lleure, bestiari popular, música i restauració dins del marc de la Nit Golfa 2018. S’apunta la data del 14 de juliol, a la tarda, per la celebració d’aquesta nit que aquest any compleix ja la seva trecera edició.

I res, calor, estiu i vacances abans d’una Festa Major que ens tornarà a portar la nostra esperada Mamullada.

Miguel de la Rubia