divendres, 15 de juny del 2018

L’estiu que arriba

Ara ve Sant Joan, amb les revetlles, i després el gran desplegament del Teatre Al Carrer. Comença l’estiu, i a Viladecans, cada any, l’estació de la calor ens arriba amb potència i ganes de festa. I com a pròleg, el bon invent de les portes obertes de Can Batllori d’aquest dissabte 16 de juny, que serà també una bona ocasió festiva. I després, a mig juliol, la Nit Golfa. O sigui que tot plegat és una magnífica celebració del curs que s’acaba, de l’estiu i les vacances que comencen, i de les ganes de tots plegats d’estar junts en un bon ambient ciutadà. Val la pena que ens en felicitem.

Aquest any, a més, aquesta bona arrencada estival ve acompanyada per un altre fet que ens marca a tots plegats. Es tracta del nou clima polític provocat per l’inesperat i alhora tan desitjat canvi al govern espanyol juntament amb la posta en marxa, finalment, del govern de la Generalitat. Tant de bo que els senyals positius que emet l’actual situació s’arribin a concretar adequadament i aconseguim encaminar millor el nostre futur polític, que és el que segur que tots volem, sigui quina sigui la nostra idea de per on ha d’anar aquest futur.

Així doncs, des de Viladecans Punt de Trobada us desitgem, i ens desitgem, una bona entrada d’estiu, per renovar foces personals i col·lectives, i amb moltíssimes ganes que tots puguem tenir una vida millor, i d’una manera especial aquells que més difícil els resulta tenir-l’hi.

Aquesta revista, per cert, encara no fa vacances. Com cada any, tornarem a sortir el juliol. O sigui que esperem els vostres escrits. I després, a l’agost sí que tancarem la parada i la tornarem a obrir al setembre, just després de la Festa Major.