diumenge, 15 de juliol del 2018

Per a l’Alícia

 

Sabem que des que et vas jubilar has dedicat bona part de la teva vida al voluntariat per ajudar els altres. Ara tanques una etapa més del teu camí, encara que no creiem que et jubilis mai de la feina d’estar pels altres, potser baixaràs el ritme però sabem que sovint et veurem fer el que més t’agrada: treballar, ajudar, donar...

A Càritas amb una feina de responsabilitat has estat puntal per a l’organització de moltes de les activitats que s’hi realitzen, prioritzant sempre l`atenció i ajuda als més necessitats, superant els canvis que al llarg d’aquests anys hi ha hagut per acoblar-se a les noves tecnologies.

Amb el Projecte Acull has estat una persona molt important ajudant-nos a les voluntàries que vàrem decidir endegar-lo, sempre vas creure en nosaltres i ens vas donar el teu suport.

Persona racional, resolutiva i pràctica, qualitats que han fet que Càritas hagi assolit grans fites. Cada any eres imprescindible al recapte d’aliments, organitzant tota l’estructura perquè aquell cap de setmana hi hagués voluntàries a peu de tots els centres col·laboradors i durant tot l’horari que el supermercat romandria obert. Sempre buscaves i trobaves la solució al problema que sorgia, humil i generosa ha estat un plaer poder treballar al teu costat.

Et voldríem retre un reconeixement per tot, mai es troben les paraules prou avinents, de tot cor rep una forta abraçada de tots els que formem part de la revista Punt de Trobada.

Montse Pastor i Pujadó