diumenge, 15 de juliol del 2018

Sortida a la Sagrada Família

El 28 de maig, el Centre Residencial Tres Magnòlies va organitzar una sortida a Barcelona per visitar el temple de la Sagrada Família.

Al matí a l’hora d’esmorzar ja es notaven els nervis preparant les coses per l`excursió de tot el dia.

Les persones endiumenjades esperaven impacients i amb il·lusió aquesta sortida.

Malgrat que el temple és a prop molts no hi havien estat mai, per això la visita era ben esperada.

Va arribar l’autocar, tot ja era a punt, cadires amunt i avall, els cuidadors treballant a tope perquè totes i tots tinguessin el seu lloc dins l`autocar que ens transportà a Barcelona. Per obres a les rodalies del temple no vàrem poder apropar-nos del tot i vàrem caminar una miqueta. Allà ens esperaven els guies i vam començar la visita. Es van fer dos grups, el primer que ens ensenyaren i explicaren va ser la façana principal, la del Naixement, meravellosa, les figures, el significat, les representacions... Seguidament ja vam entrar a dins on tothom quedà bocabadat en veure aquella meravella arquitectònica que començà Gaudí. No era un dia de sol però tot i així la llum dins el recinte es descompon en milers de colors fent que ens sentim envoltats d’un altre món. En sortir, la part del darrera o de la Passió també ens l’explicaren amb tots els detalls.

Aquesta monumental construcció reconeguda arreu de l`univers fa que sigui visitada per milers de persones cada dia de l’any vingudes de tot el món.

En acabar la visita vàrem dinar davant mateix del temple. Un bon apat on no hi va faltar res va coronar un matí fantàstic per tothom. Queda només felicitar els organitzadors i reconèixer la gran paciència, generositat i dedicació que durant tot el dia van tenir amb el grup perquè gaudíssim de la sortida.

Montse Pastor i Pujadó