dimarts, 15 de novembre del 2022

Càritas Viladecans: Fes-te voluntari

El voluntariat és una activitat sense ànim de lucre, compromesa amb el canvi social i una societat més justa, un voluntari actiu aporta a la societat no només la tasca realitzada sinó també l`actitud expressada. 

El voluntariat ha de ser capaç d`organitzar-se i participar de respostes col·lectives davant l`individualisme preponderant, plasmant a través de la seva participació valors com són la solidaritat, la gratuïtat i la igualtat.

                                                    

 El voluntari ha de tenir disponibilitat per a l’acció i per a la formació superant la barrera de la bona voluntat i promovent una acció de qualitat.

Els voluntaris donen resposta a molts problemes i interessos socials i no a una finalitat personal que pugui satisfer els seus propis interessos, milloren l’entorn col·lectiu i poden motivar a altres a unir-se a la iniciativa.

Tens inquietuds i et vols implicar?

Des de Càritas Viladecans t’oferim diferents projectes on poder participar. 

Aquests van des de donar suport a cursos de llengua i alfabetització per a adults fins acompanyar en el reforç educatiu a infants. També pots ajudar a l`organització de les tasques administratives de gestió o de transport de l’entitat. 

Tenim nombrosos projectes, ben segur que algun et pot interessar segons la teva disponibilitat.

Troba el teu espai de voluntari ajudant a fer que al món hi hagi cada vegada més equitat.

T´esperem.


Montse Pastor Pujadó

Telèfon 607022251. Truca!