dijous, 15 de desembre del 2022

Mujeres Coraje



A Viladecans, i aixoplugades per La Creu Roja, hi ha un grup de persones majoritàriament dones que es reuneixen els dilluns, dimarts i dimecres a la tarda a la seu de Creu Roja a Viladecans. Allà assagen sota la direcció i organització del seu estimat i apreciat per tothom, en Quimet.

Aquestes persones grans en tots els sentits i superant impediments com la por, el fracàs, l’edat, realitzen una gesta de valor davant d’altres persones o d’elles mateixes. Aquest coratge superant sovint el dolor físic els permet actuar en obres senzilles de teatre o escenificant cançons de sempre amb la fortalesa que traduïm com a coratge. Aquest valor implica una bona actitud i determinació, deixant enrere estereotips. 

Aquests espectacles els passen a tots els casals de barri de Viladecans, associacions i residències de gent gran que els ho demanen. Cal esmentar que tot el vestuari de les actuacions està elaborat per elles mateixes, acolorit, variat i sempre adient a l’espectacle que representen.

Aquestes dones fortes no es rendeixen mai, el coratge de ser qui ets confereix un punt de rebel·lia i els aporta una gran autoestima.

Gràcies, doncs, a aquestes dones lluitadores que ens regalen somriures i tot el seu amor. 

Montse Pastor