diumenge, 15 d’octubre del 2023

XVI Trobada de Centres d’Estudis i d’Estudiosos d’Eramprunyà

 


Enguany la Trobada dels Centres d’Estudis i Estudiosos de la Baronia de l’Eramprunyà se celebrarà a Castelldefels el dissabte 21 d’octubre amb el tema genèric de l’Urbanisme.

El Grup Tres Torres presentarà dos treballs, la ponència de títol “La construcció de la carretera de Barcelona a Santa Creu de Calafell al seu pas per Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels”, que exposaran Jaume Lligadas Vendrell i Vicky Herrero Garcia, i la comunicació “Oliveretes: 15 anys de resistència veïnal contra les agressions al territori”, a càrrec d’Anna Muns Ulla i David Nieto Solé, que ho faran en representació del Grup Tres Torres i de la Plataforma Salvem Oliveretes.

Viladecans presentarà una segona comunicació que durà per títol “Les urbanitzacions i els promotors urbanístics de Viladecans (1852-1957)” a càrrec d’Antonia Altamirano Cardoso, Xavier Calderé Bel i Manuel Luengo Carrasco en representació de l’Arxiu Municipal de Viladecans.

L’assistència a la trobada és gratuïta i oberta a tothom. Si en voleu més informació, us podeu adreçar a trestorresviladecans@telefonica.net.

Vicenç Castelló Solina