dimecres, 15 de març del 2017

Carnaball


Enguany, des de la coordinadora d’entitats hem fent força conjunta per tal de recuperar la festa de Carnestoltes. Amb el Carnaball hem recuperat a la ciutat quelcom que ja feia anys s’estava demanant: una opció d’oci per a una de les festivitats més característiques de la nostra cultura popular. No ens podíem estar més de voler donar cabuda a totes aquelles persones que, fins ara, ens veiem forçades a sortir de la ciutat per gaudir de la disbauxa en una nit com aquesta.

La comissió de Carnestoltes, formada per membres de Rudemón, la Colla del Mamut, Diables de Viladecans i Vincles anàvem preparant l’esdeveniment des de feia temps com més ens agrada, treballant conjuntament de manera transversal, entrellaçant els projectes dels quals formem part per unir esforços treballant de valent en l’organització de la festa.

La nit va arrencar a la Rambla Modolell amb una rua dinamitzada pel rei Carnestoltes, que volia aprofitar al màxim i ens va arrossegar a tots i totes pels carrers de Viladecans fins a Can Batllori, equipament cedit per l’Ajuntament per fer la festa de nit. L’espai, que se’ns va quedar petit a causa del limitat aforament, va ser testimoni de com vam gaudir del concert del grup viladecanenc 4 Formatges. Amb un directe rumbero, variat i molt divertit vam poder gaudir del principi de la nit i marcar-nos unes bones ballaruques! DJ Efrem, va tancar la nit fent-nos ballar amb els clàssics omple pistes que mai defrauden! Concurs de disfresses, música en directe, barra a preus populars, fotos, gent del poble, entitats, etc. La nit va ser completa! Tot i que l’horari també se’ns va quedar petit i la festa va haver d’acabar tot just quan estava arrencant.


Entre les quatre entitats vam aconseguir donar cobertura a una necessitat que anàvem localitzant des de fa anys a la ciutat; si vols festa de carnestoltes, ja no tens per què anar buscant alternatives fora de Viladecans!

Estigueu atents i atentes a Facebook, perquè allà us informarem d’aquí poc dels nous projectes que estem preparant. Tenim ganes de continuar preparant activitats participatives per tots els públics. Tenim idees, tenim ganes, tenim la força del vincle associatiu i tenim un poble ple de persones desitjant participar!

Laia Casado Rodríguez; Ángel Garrido Rivera; 

María Hernández Romero; Natalia Uviña del Rey; 

Silvia Espín González; Cristina H. Romero

vinclesviladecans@gmail.com

Facebook @agendaviladecans