diumenge, 15 de maig del 2016

El Mamut amb la mainada


El dimarts 3 de maig el Mamut va tenir una visita molt grata. Matiners, puntuals, 51 nenes i nens de l’escola Sant Gabriel arribaven a la Torre del Baró per passar un matí diferent, alegre, però sobretot per gaudir del nostre entranyable Mamut.

Ben aplicats varen pintar el dibuix de la gran bèstia, acolorint-lo cadascú com li va sembla millor. Els resultats van ser força originals, de manera que el llanut es va veure amb vestits nous i ben moderns.

Acabats els dibuixos començàrem la segona part de l’activitat. A la plaça ja ens esperava pacient, calmós, preparat per començar a observar com la mainada dansaria. La música sonava convidant-los a ballar.

El ball no és difícil però amb la paciència dels mamutaires i la complicitat del professorat que acompanyava als alumnes, es va transformar en una dansa fàcil, lleugera, fent que tot plegat formés part d`aquesta trobada que ha d`ajudar a conèixer una mica més el nostre estimat Mamut que ja forma part de la nostra ciutat i de les nostres tradicions.

Montse Pastor