diumenge, 15 de maig del 2016

“London Blogguin Night”, una història a quatre mans

London Blogguin Night” és la història d’una amistat entre dues dones molt diferents entre elles. Després d’un viatge de negocis se separen i perden el contacte involuntàriament durant anys. El relat pretén explicar com la força d’una relació, el vincle entre dues amigues, és capaç de superar tota mena de dificultats, fins i tot de vexacions, per aconseguir retrobar-se. 

L’obra s’ha anat escrivint a quatre mans en un bloc d’Internet, alternant les plomes de dues companyes de feina i amigues que comparteixen la passió per l’escriptura, la Isabel Borràs i jo mateixa. Tot va començar amb la il·lusió d’un projecte que comptava amb dues amigues més que hi aportaven el seu talent, la Sandra Villa i la Rut Pérez. Les il·lustracions -inclosa la de la portada de la novel·la- i la preparació del bloc va ser obra d’elles, respectivament. Des d’aquestes línies, gràcies a totes!

Al principi, vam voler fer una obra col·laborativa i obrir-la a la participació popular, cosa que no vam aconseguir. Però que no ens va aturar. Els 47 capítols que la formen s’han anat penjant periòdicament al bloc i, tot aprofitant els avantatges del medi, es van anar realitzat enllaços externs per completar la informació de fragments de la història.

No ha estat fàcil. Hem necessitat dos anys, des del 2013, per poder donar forma a aquesta obra senzilla que ara trobeu a Amazon. No obstant això, sentim que hem crescut com a aspirants d’escriptores. Estem satisfetes del camí recorregut, en què persones properes i no tan properes ens han animat a seguir amb els seus comentaris afectuosos. Sense elles, el trajecte hauria estat molt més solitari.

Si us ve de gust fer-hi una ullada, aquest és l’enllaç escurçat on la podeu aconseguir: http://amzn.to/1r25g8A. Necessitem els vostres comentaris... Animeu-vos! 

I com vam dir la Isabel i jo, en acabar el relat:

“El camí ha estat bonic, però aquest no és un final, només un principi”. 

Gràcies per ser a l’altra banda i llegir-nos!

Patrícia Aliu

patri.aliu@gmail.com