dissabte, 15 d’octubre del 2016

Un acte rodó

Doncs sí. El divendres 14 d’octubre ens trobàrem al Museu de Ca n’Amat una setantena de persones per celebrar els 100 primers números de la nostra revista i per presentar el llibre que recull els 100 editorials i aplega tots els números del Punt de Trobada (els que no vau podeu venir, el trobareu a la llibreria Els Nou Rals per 8,- €). Hi va haver parlaments de José Luis Atienza, regidor de cultura, Josep Lligadas, coordinador de la revista, Maria Comas, presidenta de l’associació Viladecans Punt de Trobada i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans.


Segurament tothom estarà d’acord amb el fet que l’actuació de Les Fusa va ser espectacular: bona música d’un ampli repertori, excel·lentment interpretada, que va captivar propis i estranys. Set dones que canten música de dones, “a capella” i imitant instruments quan convé: brillant.



Vam acabar amb coca i cava, en una nit serena i càlida (això sí que va costar, després del temps que va fer els dos dies anteriors!) en un entorn molt, molt agradable.