dissabte, 15 de setembre del 2018

Catalunya en Comú tria la seva direcció local a Viladecans


L’assemblea local de Catalunya en Comú a Viladecans, celebrada el 2 de juliol, va aprovar per consens l’anomenat Grup Motor de Viladecans. Aquest grup està composat per vuit persones. Quatre dones i quatre homes amb trajectòria en lluites socials, que seran els responsables de coordinar a Viladecans totes les accions a dur a terme en l’àmbit local.

També per unanimitat va ser aprovat el document base en què s’estableixen les línies principals del nostre ideari així com les nostres prioritats polítiques i socials, tenint com a objectiu treballar a Viladecans per construir un projecte il·lusionant per tal d’aconseguir una major justícia social.

Com a hereus d’un passat de lluites, hem d’arribar a molta més gent, il·lusionar-la i implicar-la en aquest projecte social i polític de Catalunya en Comú que representem i volem enfortir.

Creiem en les institucions que treballen amb la ciutadania i construeixen propostes participatives. Creiem en un ajuntament eficient, honest i transparent. No volem privilegis polítics, ni caciquisme, ni dependència econòmica de les entitats financeres.

Volem polítiques de transparència i rendiment de comptes per facilitar el control ciutadà, i mètodes de treball que facilitin i facin efectiu aquest treball no jeràrquic i obert a la conciliació. Però sobretot volem un ajuntament per posar-lo al servei del bé comú de totes les persones.

Busquem impulsar l’economia social, la solidaritat, la gestió col·lectiva dels béns comuns i un nou model energètic i de mobilitat. Promourem la igualtat d’oportunitats i la inclusió social.

Volem ser el referent de l’esquerra a Viladecans com a eina de transformació i treballar estretament amb els moviments socials.

Avui som conscients dels atacs que han estat rebent els ajuntaments “del canvi” i el dèficit d’autonomia i finançament municipal. Per això les persones inscrites a Catalunya en Comú i el Grup Motor donarem suport a totes les entitats i moviments que lluiten a Viladecans per a la millora dels serveis públics, l’equitat, els valors democràtics i els drets socials.

Grup motor de Catalunya en Comú Viladecans