dimecres, 15 de maig del 2019

Pintades a tort i a dret



Heu apuntat els esprais contra la gent de baix, contra els viladecanencs que des de l’associacionisme batallen per un poble més habitable, amb places i carrers més nets i amb més bancs per seure.

Heu apuntat els esprais contra les entitats que treballen per a la defensa i difusió del nostre patrimoni arquitectònic.

Heu apuntat els esprais contra aquells que posen el seu granet de sorra amb la voluntat de deixar el món millor de com l’han trobat començant pels petits espais de la ciutat.

Heu apuntat els esprais contra els propietaris que es preocupen de tenir la façana de casa seva neta o simplement com a ells els vingui de gust. 

Si, heu apuntat els esprais contra la gent més humil, contra les viladecanenques que els agrada passejar, seure en els bancs i gaudir d’una ciutat agradable i amable. A la gent de dalt, els responsables que la Tamara no pugui sortir de Viladecans, els preocupa ben poc si amb les vostres pintades heu embrutat mobiliari urbà, o heu fet malbé patrimoni arquitectònic de tots els viladecanencs i viladecanenques, ells ja tenen els seus jardins amb bancs i piscines privades i tot el que calgui a les seves cases fantàstiques en urbanitzacions privilegiades.

Dit això, permeteu-me un suggeriment, porteu els esprais a la deixalleria, que a més a més són elements contaminants, i deixeu-vos de pintades que això ja no convenç a ningú… i malgrat tot:

Tamara no estàs sola!

Adri et volem a casa! 

Llibertat presos polítics i exiliats! 

Jaume Lligadas Vendrell