dimecres, 15 de maig del 2019

Una nova etapa per al país

Les eleccions generals del passat 28 d’abril marquen sens dubte una nova etapa per a Catalunya i per a tot Espanya. Els electors i electores hem deixat clar que no ens interessa la política de l’enfrontament sinó més aviat la política del diàleg i la recerca d’entesa, i això amb una especial incidència en el conflicte català.

Aquesta voluntat manifestada a les eleccions, en primer lloc, diu molt a favor de tots nosaltres, de tots els votants. Tant a Catalunya com a tot Espanya hem demostrat que som persones civilitzades, amb ganes de buscar solucions als problemes i no amb ganes d’anar-los enverinant cada cop més.

I, en segon lloc, deixa clar el repte que tenen al davant els nostres polítics, al qual des d’aquesta revista desitgem i demanem que siguin capaços de respondre-hi seriosament. Cal parlar, cal un diàleg obert i sincer: un diàleg que no pretengui partir de posicions preses inamovibles, sinó que estigui disposat a caminar amb bona voluntat i intel·ligència política.

I tot això, d’altra banda, sense oblidar, sinó tot al contrari, un altre repte determinant, que darrerament ha quedat massa en segon pla: vetllar pel benestar per a tothom i per la protecció dels febles, aquí i a tot arreu.

Ara venen les eleccions municipals. Tant de bo que aquest to es mantingui!