diumenge, 13 d’abril del 2014

Josep Alcaraz, nou president de Convergència de Viladecans

Josep Alcaraz (a la dreta) amb Josep Llop,  president comarcal de CDC

Antònia Sánchez va pronunciar unes paraules de comiat davant l’Assemblea Local

Part de la nova Executiva Local de CDC, en una visita al Parlament de Catalunya.
L’assemblea de militants de Convergència Democràtica de Viladecans del passat 19 de febrer ha escollit Josep Alcaraz i Navarro com a nou president local, substituint Antònia Sánchez.
En el discurs de presentació de candidatura, el mateix Josep Alcaraz va destacar que ell, que és fuster de professió, es va decidir a participar en política per defensar les persones de Viladecans, i va demanar la implicació de tots els militants per tirar endavant el projecte de Convergència i Unió. En aquest sentit, va presentar els dotze membres del nou Comitè Executiu, als quals va recordar la molta feina que hauran de fer, i que és en el carrer i amb el contacte directe on s’ha de parlar de les propostes de CiU. 
Prèviament, Antònia Sánchez va rebre un calorós aplaudiment en agraïment als dos anys en què ha exercit de Presidenta Local, càrrec que deixa per haver de dedicar-se a responsabilitats familiars i per donar el relleu a companys més joves.
El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Viladecans, Carles Lozano, va posar al dia l’actualitat municipal, denunciant la manca d’inicatives de l’ajuntament socialista, i recordant que la Generalitat de Catalunya està implicada amb Viladecans, amb la Llei de Barris, amb el compromís d’iniciar els tràmits per ampliar l’Hospital i amb la construcció imminent del nou Tercer Ambulatori, al barri de la  Torre Roja.
Va tancar l’acte Josep Llop, exdiputat i president comarcal de CDC al Baix Llobregat. Llop va recordar la gran importància de l’any 2014, amb la consulta convocada pel president Artur Mas. D’aquesta manera, va insistir en la necessitat que, per damunt de sigles i ideologies polítiques, tots els catalans ens mobilitzem per exercir el nostre Dret a Decidir.
Carles Lozano

PRESIDENTS DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA 
DE VILADECANS
1977-1988 Josep Carreras
1988-1995 Antoni Montmany
1995-2004 Salvador Oliva
2004-2012 Carles Lozano
2012-2014 Antònia Sánchez
2014-… Josep Alcaraz