dilluns, 15 de febrer del 2016

Alegria, és Festa Major. Crónica del Fest’Hivern2016

Un any més, part de les entitats vinculades a la Coordinadora d’Entitats del Mamut de Viladecans s’han posat d’acord per contribuir a fer que la Festa Major d’Hivern sigui més gran, més popular i més participativa. Per això, aquest any han desenvolupat un nou esdeveniment, el Fest’Hivern2016.

El Fest-Hivern2016 aquest any ha consistit en desenvolupar activitats el següent cap de setmana al dia 20 de gener, Festa Major d’Hivern. 

Aquest nou conjunt d’activitats va començar divendres, 22 de gener,  a la tarda amb el nou joc “Coneixes Viladecans?” un joc sobre Viladecans amb preguntes, fotos, jocs i música. Un joc amb el qual va començar, el passat dia 22 de gener, una nova manera de conèixer coses de la nostra ciutat però també passar una estona divertida. Aquest nou joc va aplegar diverses generacions de viladecanencs i viadecanenques entorn a un taulell i les preguntes i fotos sobre Viladecans. Però, en aquesta vetllada no només hi va haver joc, ja que després del joc, va tenir lloc un sopar popular i una mica de ball.

El dia següent, el dissabte 23 de gener, en teníem per hores i les activitats van començar l’Escalfa’t al carrer amb un Concert-vermut en què vam poder escoltar els grups Chus Blues i Trois de Merde, continuant amb un dinar popular. A la tarda, els més petits van poder gaudir de les activitats infantils i el grup d’animació infantil Viri-Virom per continuar la tarda amb actuacions d’associacions viladecanenques, els castellers i el ja tradicional ball del Patatuf. Per acabar, va tornar a sortir la cercavila de la “Nit del Mamut” en la qual van participar timbalers i batukada, gegants, grallers i el Vilamut. 

Tot un cap de setmana festiu, que va ajudar a fer que els i les nostres veïnes sortissin al carrer de Festa Major i al qual van contribuir les Associacions de Rudemon, Diables i Timbalers, Kanaloa Percussió, Grallers, Castellers, A.E. L’Espiga, A.E. i G. Sant Joan, A. C, Raíces de Andalucía, A.C. La Lira, Grup Tres Torres i Viladecans Punt de Trobada, i que va organitzar la Coordinadora d’Entitats del Mamut.

Miguel de la Rubia