dilluns, 15 de febrer del 2016

Cerquem voluntaris!

Càritas de Viladecans busca voluntaris per a dos dels seus projectes: el reforç educatiu i els cursos d’alfabetització/llengua.

El Reforç escolar és un projecte d’acompanyament educatiu que ofereix Càritas al municipi de Viladecans. 

Es realitza fora de l’horari lectiu, i va dirigit a infants de diferents edats, que requereixen una atenció personalitzada, en trobar-se en situació de vulnerabilitat social, o bé per tenir unes necessitats educatives especials.

El CAIF (Centre d’Acolliment i Formació) és un espai dirigit a totes aquelles persones nouvingudes interessades a aprendre a llegir i escriure o bé a millorar el seu nivell de castellà o català.

Tots dos projectes compten amb un grup de voluntaris que conjuntament amb les educadores, donen suport als diferents grups d’infants i adults en les matèries d’estudi, treballant els hàbits, les normes i els valors d’una forma personalitzada.

Busquem voluntaris amb experiència en el món de l’educació i formació, que tinguin ganes de compartir unes hores de la seva setmana, majoritàriament a les tardes, amb aquests col·lectius i poder incidir en la seva educació i ajudar-los a gaudir del seu aprenentatge.

Les persones interessades a formar part del grup de voluntaris es poden adreçar a l’església de la Montserratina (Av. Roureda 44, Viladecans) els dimecres de 10 a 12h, o bé contactar amb la treballadora social referent del projecte al número de telèfon 606 84 15 10.

T’hi esperem! Gràcies

Mar Cunillera