dilluns, 15 d’octubre del 2018

Premi Menció Especial d’Interpretació Ovidi Montllor

La Companyia Delit Teatre de Viladecans ens vam presentar al concurs de teatre jove Buero Vallejo de la Coca Cola. Hi ha dues categories: l’escolar i la no escolar. Nosaltres vam participar a la segona. Aquesta ha estat la 15a edició dels premis. 

Vam participar amb l’obra Les germanes Pròzorov, una adaptació lliure de l’obra Les tres germanes d’Anton Txèhov, sota la direcció de Montse Tomeu. Les premiades eren Eva Pacheco i Alba Herrojo. Aquesta obra tracta d’unes germanes que viuen en un petit poble perdut de Rússia i que l’únic desig de la seva vida és tornar al seu Moscou natal. Olga (Eva Pacheco) és la germana gran. Ha dedicat tota la seva vida al seu treball: l’ensenyament. Ansia poder trobar un home que l’estimi. Després tenim la Irina (Alba Herrojo), la petita. Porta tota la seva vida sense fer res ni treballar i desitja trobar l’amor igual que la seva germana. Però en realitat el que més els agradaria és poder sortir d’aquella casa i poder tornar a ser lliures a Moscou. 

Vam anar el dissabte 26 de maig al Teatre Poliorama de Barcelona per al lliurament de premis. I vam gaudir d’una gala plena de diferents actuacions i vídeos de tots els grups nominats. 

Montse Tomeu