dilluns, 15 d’octubre del 2018

Propostes per a Viladecans: falten les teves!

Durant tot aquest any, des de Viladecans Punt de Trobada us hem convidat a elaborar propostes per a Viladecans. Propostes per millorar la vida de la gent de la nostra ciutat, des de qualsevol punt de vista. 

La resposta, sens dubte, ha estat bona, i ens han arribat un total de 31 propostes, de totes menes i espècies, que hem anat publicant.

I ara, quan falten només dos números més per acabar l’any, voldríem fer una crida perquè les persones i entitats aprofiteu aquest aparador per fer conèixer les idees que sens dubte teniu per millorar Viladecans. A final d’any tancarem aquesta secció i donarem també una difusió més àmplia a totes les propostes.

Vinga, animeu-vos!

Podeu enviar una proposta, o dues, o les que sigui. Envieu-les, sisplau, a aquesta adreça electrònica: puntviladecans@telefonica.net. 

Aquestes són les que han arribat aquest mes:


Cuidar el Parc Agrari

La zona agrícola de Viladecans està molt deixada. Llevat d’alguns camps dels pocs pagesos que queden, els camps que són d’alguna empresa els tenen abandonats i es converteixen en abocadors il·legals. Proposo que l’Ajuntament, per una part, obligui a tenir-los nets, i per una altra posi mitjans perquè no hi tirin escombraries.


Els horaris de Ca n’Amat

El ciutadà o ciutadana que vol visitar el Museu de Ca n’Amat no té totes les facilitats que hauria de tenir. Concretament, una de molt senzilla: que, al costat de la porta, hi hagi un cartell amb els horaris de visita. Ara, si un hi va quan està tancat, enlloc no se l’informa de quan estarà obert. I no costaria gens indicar-ho.

Els mausoleus que tapen l’absis de l’ermita de Sales

Des de la part vella del cementiri, i aprofitant l’espai que van deixar els nínxols que en el seu moment, molt encertadament, van ser traslladats, és té una molt bona vista de l’absis de l’ermita de Sales. El problema és que els mausoleus que hi ha a terra en aquell espai, s’han anat engrandint i tapen la perspectiva, i la vista deixa de ser tan bona. Evidentment que els propietaris dels mausoleus tenen els seus drets, però si volem que tothom pugui fruir de tot el que l’ermita ens ofereix, crec que seria bo de trobar una solució a aquesta deficiència. Potser, simplement, traslladant els mausoleus cap a la banda de muntanya.